iPad og bevægelse?

Noget, som mange er optaget af er hvordan børnene bliver animeret til, at bevæge sig mere! Med eller uden teknologi!

Det er noget jeg regelmæssigt bliver spurgt om ”kender du ikke en APP der kan få mit barn til, at bevæge sig noget mere?”.
Spørgsmålet bliver både stillet af venner, familiemedlemmer og folk jeg møder i forskellige professionelle sammenhænge.

Det hurtige svar vil være ”nææææ… gå en tur eller tage en omgang død eller helved (fodbold til 1 mål)”, men selvfølgelig er der APPS der kan understøtte børnenes leg hvor børnene bruger iPaden som legemedie.
APPS, hvor børnene hurtigt kan komme til at bevæge sig enten i fritiden eller i dagtilbuddet/skolen.

Den hurtige læsning er, at inddrage kameraet i legen med børnene:-)

  • Kamerafange
  • Jagten efter… Farven gul, legetøjet
  • Gæt et sted
  • Skypegemme
    • Hvad leger du?

En af de APPS jeg ofte henviser til fordi det er nemt og hurtigt at komme i gang er APPEN WOOP (findes både i play store og APP store), og nu kan man jo henvise til APPen Pokemon Go, som har taget Danmark med storm, sidste sommer.

APPen er lavet i samarbejde imellem de forskellige spejdere vi har i Danmark, og jeg må sige at APPen faktisk er rigtig god. (selvom jeg ser nogen udviklingspunkter)

I app kan man hurtig og nemt oprette et profil, enten via Facebook eller ved brugernavn.

Så er der 2 forskellige spil, det første spil hedder ”Bombe” her skal man videre give en virtuel bombe til den nærmeste person ”virtuelt” via. APPen.

Det er ikke den funktion jeg bruger allermest

Jeg bruger derimod ”jagt”, hvor man kan oprette GPS løb ved, at trave en tur ligge nogen virtuelle poster, hvor man så kan tage et billeder, lave et spørgsmål og give 3 svar muligheder.
En nem og hurtig måde at børnene kan lave løb til hinanden med forskellige temaer, MGP, større eller mindre end, danske fodboldspillere etc.

Så  det handler om, at kridte banen op, hvor børnene må gå når de laver løb til hinanden. – Ellers er det en god underholdning til en familietur i det grønne.

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *