Klar til 2 år på MIL

Her lige inden sommerferien kan jeg konkludere, at det er længe siden, alt for længe, jeg sidst har skrevet et indlæg!

Men jeg må også indrømme der er skete meget, jeg har skiftet job til Greve kommune, hvor jeg sidder med det samme som jeg gøre før IT, Teknologi i en pædagogisk og didaktisk kontekst:-)
Men det, at skifte job midt i 2 semester på MIL og lige før 1. årsprøven, er hårdt der er mange ting man skal lærer på ny både på arbejde og studie.

Men jeg må også sige, at jeg har lært rigtig meget på det sidste halve år hvilket har været godt for min faglige og personlige udvikling.

Jeg har skrevet flere politiske sager, afprøvet evalueringsmetoder i praksis, begyndt at lære at skrive akademisk (selvom der er langvej i nu), og mange andre ting.

Omkring det akademiske, så ved jeg også jeg har et stykke vej i nu, men det at samarbejde igennem Google Suite med en studiegrupper der sidder langt fra hinanden er en utrolig givende opgave! – Det har sku været fedt at opleve, at vi kunne gå fra det blankepapir til en “velskreven” opgave 12-14 uger senere. Fedt!

Jeg sidder her dagen før ferien 2018, og konkludere, at det kommende skoleår bliver hæsblæsende.

Der skal udrulles en ny 1:1 strategi i Greve med både Chromebooks og iPads, samtidig med der skal deltages i diverse andre projekter i kommunen. Samt det der Master studie skal færdig gøres!

Men hold op jeg glæder mig!

 

Men nu først sommerferie med familien… Også starter et utroligt spændende år sådan rent fagligt!

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *